Hej alla!

Hejsan!
Idag har jag inte gjort så mycket än, jag vaknade typ halv 11. Jag har typ bara messat och setat vid datorn.
Jag har ingen aning om vad jag ska göra idag, tror inte att jag ska göra något, men det är så tråkigt att inte hitta på något :(
Jag hatar lov fast ändå är det soft. För jag hittar typ aldrig på något, men ändå skönt att slippa allt plugg.
Fast jag saknar alla kompisar redan ;)
Men det kanske kommer en uppdatering på vad jag ska göra sen eller så gör det inte det och då vet ni ju att jag bara haft tråk.
Ifall någon har lika tråkigt som mig kanske den vill hitta på något? Puss
Hejdå :)

Lördag 27/2

Hej alla!
Idag har jag mest slappat. Mormor och Kjelle kom och hälsade på en stund, och dem bjöd på spicy hot, jag tog nudlar :) Sen har jag typ setat vid datorn och nyss hade jossan sönder nadjas dator, hon spilde ut ett helt stort glas med vatten över den, den dog på en gång! Inte kul, nadja kommer dampa sönder och jossan kommer få vara tvungen att ge nadja 4000kr, och det är ju inte så att man har det i bakfickan direkt.
Sen har jag tagit ut mina örhängen, som jag gjorde i onsdags efter jag duschade, jag fick för mig att göra de så då tryckte jag i dem bredvid töjningarna bara :) Tänkte byta idag för jag har skit ont i ena örat men nu när jag gjorde rent och bytte örhänge så känns det mycket bättre! Snart ska jag nog duscha sen typ leka med Arthur innan jag lägger mig :)  Puss & Godnatt alla<3

Fredag den 26/2

Hej alla!
Idag var jag i skolan och vi skulle överaska våran lärare eftersom idag var hans sista dag i skolan innan han går i pension. Vi fixade med ballonger, serpentiner och blås grejer som lät och hela klassen hade samlat in pengar till 3 tårtor och en ram med ett kort på våran klass med allas namn på. Han vart jätte glad och jag kommer verkligen sakna honom! Efter skolan drog jag hem och kollade på tv sen så gjorde jag rent Neptunas bur sen gjorde jag rent Arthurs bur :) Sen har jagt typ setat vid datorn och nyss käkade jag. Ikväll händer det väl ingenting, ska nog kolla på curlingen kl 24, chans för guld ju! Hoppas alla har det bra! Puss<3

Seg dag!

Hej alla!
Idag var jag i skolan, fick veta so provet, fick G-!  Sån tur!
Idag har jag pluggat för hk läxan imorgon, tror det kommer gå bra :)  Vi har ju också engelska prov imorgon men det tänker jag inte träna på, tror det går bra iaf.
Igår beställde mamma mina glasögon så snart får jag dem, det var det som var hemlisen ifall ni vill veta, och den hemlisen som ni redan vet är att jag har tagit hål i näsan, men det gjorde jag ju i torsdags :)
Den 4 mars har jag tid hos tandläkaren också :)
Annars är väl livet okej, det har ju varit bättre men också sämre.
Hoppas alla andra har det bättre än mig just nu iaf!
Puss & Kram!

Hej alla!

Idag har jag varit i skolan, hade so prov och det gick åt helvete, hade inte tränat på de vi gjorde, tror typ alla får ig eller nåt!
Så fick jag ont i huvudet i skolan som vanligt :(
Sen drog jag och malin hem till henne, hämta pengar sen drog vi hem till mig och hämtade pengar sen drog vi ner på stan :)
Malin köpte: present till mig, becka och till jossan :)
Jag köpte: present till becka, väska, 2-par byxor, synöndersökning (efetrsom jag får ont i huvudet hela tiden) sen en hemlis som alla får se imorgon! :) <3
Ni kommer även få se en hemlis efter veckan :)
Men ja, nu sitter jag här, glömde köpa hårfärg på stan men hade iof inte haft råd, spräckte 1000:- på stan idag! haha
Hejdå :) <3

RSS 2.0